Te i glas der damper fra varmen

Imponer dine kunder med god te

Holder du mange møder for dine kunder? Eller er din virksomhed ved at eksperimentere med at holde kurser, seminarer eller morgenmøder? Så bør du sørge for, at dine kunder altid får den bedste forplejning. Hvis de møder op til et møde, der varer flere timer og blot får serveret et glas vand, så går de ikke altid fra mødet med det bedste indtryk.
Langt de fleste elsker kaffe, men hvis dine kunder ikke alle er kaffedrikkere, så bør du forsøge at imponere dem med god te. Men hvilken skal du vælge? Pukka te kan være en god løsning.

Derfor er Pukka te den rette løsning

Pukka te er ikke blot velsmagende, det er også fremstillet i meget høj kvalitet. Det er uden tvivl et eksklusivt og anerkendt mærke – og det vil dine kunder helt sikkert sætte pris på.
Du kan finde Pukka te med mange forskellige smagsvarianter, så du har lidt forskellige at byde på. Pukka anvender kun de allerbedste, organiske urter. Derved er Pukka te udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser, hvilket stemmer godt overens med tidsånden.

Hvordan kan du ellers imponere dine kunder?

Hvis du ikke mener, at en god kop te er nok til at imponere dine kunder, så får du her lidt ekstra inspiration. Husk, at selvom du bruger mange penge på at imponere dine kunder, så skal disse penge ses som en investering. Hvis du lykkes med at imponere dem, vil de nemlig være langt mere villige til at fortsætte dit kundeforhold med dig og din virksomhed.

Her får du tre ideer til, hvordan du kan imponere dine kunder – evt. samtidig med, at de nyder deres Pukka te.

1: Find et flot kontor – og indret det lækkert

Et flot og indbydende kontor kan gøre rigtig meget positivt for dit forhold til dine kunder. Du skal sørge for, at kontoret er et rart sted at besøge. Det kan du blandt andet gøre ved at sørge for, at der er en masse naturligt lys på kontoret. Herudover bør du sørge for at indrette med planter og farver – det skaber varme på kontoret.
Sidst men ikke mindst skal det være praktisk – sørg for at have et godt og stort mødelokale, hvor I kan sidde.

2: Hav styr på dine ting

Hvis du virker organiseret, overskudsagtigt og venlig, så har du meget gode chancer for at imponere dine kunder. Derfor bør du altid sørge for at forbedrede dig grundigt, inden du holder møder med dine kunder. Denne investering og brug af din tid kan uden tvivl vise sig at være meget fornuftig, når kunden vælger at lægge en stor ordre hos dig.

3: Vis overskud

Sidst men ikke mindst skal du vise overskud. Tag imod kunderne med et smil på løben og vær oprigtig glad for, at de har valgt at bruge deres tid på dette møde.

Hvis du serverer noget lækkert for dem og kombinerer dette med de tre ovenstående tips, så kan du helt sikkert lykkes med at imponere dem.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *