Mand sidder på kontor og er glad for noget

Få hastighedsoptimeret din hjemmeside

Er det ikke ved at være på tide, du for styr på hastigheden på din hjemmeside? Er du ikke selv træt af hjemmesider, hvor hastigheden er dårlig? Det er de fleste af os i hvert fald, så det er ikke nogen dum idé.

Der findes flere måder, hvorpå du kan styrke din hjemmeside. Der findes også flere måder, du kan gøre den hurtigere.

Hvad, der er vigtig, er at du får overvejet, om det ikke din side, der har brug for en kærlig hånd. Det kan være, du aldrig har oplevet, at kunderne har problemer med hastigheden. Det kan være, fordi de har skiftet til en anden hjemmeside.

Det giver dig et forspring

Kunden er ikke søde og forstående på internettet. Hvis der ikke er styr på hjemmesiden og specielt hastigheden, kan du lige så godt vinke farvel med det samme.

Du er sikkert i konkurrence med andre virksomheder, der kan tilbyde det samme, eller noget der ligner, det du laver. Derfor kan det være rart med et lille forspring – det kunne sagtens være hastighedsoptimering.

Hastigheden holder fast på kunden, så godt som overhovedet muligt. Til det formål kunne du få en af de mange professionelle på området til at hjælpe dig. Det er ikke specielt dyrt, slet ikke i forhold til det resultat, du ender med.

Du kan også gøre noget ved det selv. Der er ofte et stort potentiale gemt her.

Det her skal du gøre

Allerførst bør du tjekke, hvor hurtig din hjemmeside egentlig er. Søg på siden på computer og på mobil. Huskereglen er max 1 sekund på computeren og 2 på mobilen. Lever du ikke op til det, skal du få det fikses.

Det kan ske ved at begrænse mængden af HTML, CSS, JavaScripts samt billeder, der ligger på hjemmesiden. Det kan være med til at sænke farten, at du har en masse tinge kørende på samme tid, der sikker ikke er nødvendige.

Gå efter at have et nogenlunde simpelt udtryk på siden. Det giver sjældent mening at have en masse på hjemmesiden, ofte kan det virke forvirrende for kunden.

En sådan reduktion af indholdet, der lige er blevet beskrevet, er optimering af frontend. Ligeledes kan du optimere sidens backend og hardware. Der omhandler henholdsvis koder, database og serverresourcer.

Backend og hardware er ofte ikke noget, du kan gøre selv. Da det kræver en større viden på området.

Bliv overvældet over resultatet

Det kan altså klart være en fordel at hastighedsoptimere din hjemmeside. Det kan gøres med forskellige hensyn. Fælles for det hele er, at du ender med den bedste mulighed for at sælge dine vare.

Du kan med fordel søge hjælp blandt en af de mange udbydere. Det er altid en fordel at få en faglært til at hjælpe. På den måde undgår du nogle uheldige ting ved optimeringen.

Det sker ofte, at en god og sund intention om optimering af hjemmesiden, ender med at skade hjemmesiden. Fordi der ikke er helt styr på, hvad de forskellige ting har af konsekvenser.

Det første, du kan gøre, er at tjekke op på hastigheden på din hjemmeside.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *