Search and selection er penge værd

Search and selection (Foto: hr-industries.dk)
Search and selection (Foto: hr-industries.dk)

Står din virksomhed overfor nye udfordringer? Skal der lægges nye strategier, eller skal virksomhedskonstruktionen lægges om? Verdenen og det økonomiske marked er i konstant udvikling, og for virksomhederne gælder det om at være på forkant med disse ændringerne. Følger man ikke med udviklingen vil man tabe markedsandel med konkurrenterne. En virksomhed der ikke er i udvikling er en usund virksomhed.

En sund virksomhed har altid et sæt dygtigere ledere. Hvad er en dygtig leder? En dygtig leder tør træffe svære og hårde resolutte beslutninger, vækker tillid hos sine medarbejdere og bevare roen og overblikket i pressede situationer. Hvad, der er en dygtig leder i en virksomhed, behøver dog ikke være den bedste leder i en anden virksomhed. Personalet skal gerne sammensættes korrekt med forskellige typer, ligesom personalets forventninger skal stemme overens med virksomhedens visioner. Det kan være svært at finde den rette medarbejder eller leder, der passer perfekt til sin stilling, og derfor er search and selection en gunstig løsning. En virksomhed er ikke mere værd end sine medarbejdere, og derfor skal personalet vælges med omhu.

Search and selection er en grundig udvælgelse

Med search and selection er intet overladt til tilfældighederne. Afstem dine forventninger med et dygtigt konsulentteam, der får en klar ide om, hvilken virksomhedsprofil I ønsker fremover, og hvor I kommer fra. Lav en klar medarbejderprofil for at afstemme, hvem, I mener, passer til jobbet. Afstem hvilken tidshorisont I ønsker for udvælgelsen af nye medarbejdere, og konsulentfirmaet kan ved hjælp af sine erfaringer og kildenetværk skaffe en håndfuld af kvalificerede folk til stillingen. Herfra er valget op til jer.

Læs mere om Search and selection her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/search-selection/

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *