Du skal lære hele livet

Det kan være en fordel at komme lidt tilbage på skolebænken, med efteruddannelse (foto viauc.dk)
Det kan være en fordel at komme lidt tilbage på skolebænken, med efteruddannelse (foto viauc.dk)

Sure madpakker, indelukkede lokaler og mange øller om fredagen. Måske er det ikke de bedste minder, du har fra din skoletid eller måske vil det hvert fald ikke lige passe ind i den hverdag, du nu har og er glad for. Dine minder behøver dog ikke svare til de efteruddannelser VIA University College tilbyder.

Med fast job, lån og børn, så vil du måske hellere bare beholde din job og leve dit liv. Det er der heller ikke noget i vejen for, men med et presset arbejdsmarked og din egen lille drøm om at få en højere stilling med en bedre løn, så kunne en efteruddannelse være en god idé. Hvis du tager en efteruddannelse på VIA University College, kan du designe forløbet som det bedst passer dig og gøre det på deltidsbasis.

En efteruddannelse er en korterevarende uddannelse. Det kan være alt fra kurser og temadage, til foredrag og coaching. Du får man mulighed for at opnå nye færdigheder og kompetencer. Du kan udvide din faglige viden og blive up to date med dit fagområde eller et nyt fagområde.

Efteruddannelse på VIA

Du kan både være ekstern deltager eller studerende på VIA University College. Det betyder, at du få ECTS-point for hvert forløb, du gennemfører. På den måde kan du i teorien gennemføre uddannelse på den tid, der passer dig. Der er dog et par krav til forløbene. Hvert ECTS-point svarer til tredive timer på skolebænken.

Du kan deltage gratis, hvis du er studerende og dit uddannelsessted siger ja til kurset giver merit til deres studie.

Ved nogle af efteruddannelserne, kan du have fjernundervisning, og du kan derfor nemt være ekstern student.

Læs mere om efteruddannelse hos VIAUC

Få meget merer information om efteruddannelse her:

Efteruddannelse er en god måde at komme videre på

Kom videre i systemet med efteruddannelse

Efteruddannelse lærer – vær med til at ændre

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *