Business management kan hjælpe virksomheden fremad

Bliv professionel projektleder (Foto: smallbusinessadvice.org.au)
Skab en god virksomhed med business management (Foto: se-institute.dk)

I mange virksomheder er et af nøgleordene vækst. Det er for virksomheder et tegn ikke kun på balance, men også målrettethed, for hvis man vækster i en virksomhed så gør man noget rigtigt.

Lige meget hvad man sælger, så er vækst en god ting for virksomheden. Hvis man sælger bleer, så er det godt, hvis man sælger endnu flere bleer end sidste år. Om det er fordi man er blevet bedre til at lave markedsføring eller der er blevet født flere børn er dog svært at måle på.

Men selvom man nu sælger flere bleer end før, så betyder det, at man skal være omstillingsparat, når man er i vækst. Det kan for eksempel være, at ens indkøb var fastsat efter en bestemt mængde bleer, som man regnede med at kunne afsætte, men hvis man nu sælger flere af dem, så kan det være at man bliver nød til at købe dem fra en anden leverandør for at have nok og til en højere pris end tidligere. Dermed har man have vækst i forhold til salg, men ikke i forhold til fortjeneste.

Business management kan skabe orden i ledelsen

Der kan også være andre udfordringer ved at kunne skabe vækst. Måske er virksomheden organiseret, så man skal bruge en vis mængde medarbejdere eller lagerplads. Nu hvor man oplever større efterspørgsel, så kan det være, at man bliver nød til at flytte til større lagerlokaler og ansatte flere medarbejdere til at kunne håndtere efterspørgsel. Dette er alt sammen med til at skabe øgede udgifter for virksomheden, og det kan ende med at den samlede øgede fortjeneste fra væksten forsvinder for at få de nye ændringer på plads.

For at få styr på de mange knapper, der hele tiden skal skrues på som virksomhed, så er det vigtigt at ledelsen kan arbejde målrettet og samtidig er omstillingsparate. Dette kan man lære mere om på et kursus i business management.

Her kan du læse mere om business management

Find mere information om business management her:

Business management gør erhvervslivet til en leg

Business management består af både teori og praktisk diskussion

 

Share

1 thought on “Business management kan hjælpe virksomheden fremad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *