Business management består af både teori og praktisk diskussion

Bliv professionel projektleder (Foto: smallbusinessadvice.org.au)
Business management er både teoretisk og praktisk (Foto: se-institute.dk)

Business management består af både teori og praktisk diskussion

Business management er en uddannelse for dem, der ønsker teori bag praksis, og altså dermed en dobbelt praktisk og teoretisk forståelse af, hvad det vil sige at dyrke ledelse. Ledelse er meget mere end som så. Vejen fra iværksættelsen til de grønne tal på bundlinjen skabes hensigtsmæssigt af en dobbelt forståelse. Det vil sige en forståelse for det teoretiske og økonomiske fundament, der er fundamentet for virksomhedens drift samt en forståelse af de forskellige kommunikationsstrategier, der grundlægger de ansattes drift. Det handler om at få de økonomiske og de organisationskulturelle elementer til at spille sammen. Som leder er man sat i en position, hvor man både skal agere styrmand og medspiller.

Organisation og ledelse

De moderne ledelsesstrategier tager afsæt i, hvordan hver enkelt medarbejder yder sit bedste for fællesskabet, og hvordan dette fællesskab skal kunne inspirere hver enkelt medarbejder. Organisationskulturen er for eksempel af stor betydning. Organisationskulturen er et begreb, der dækker over den måde, som virksomheden både framer og strukturer sine målsætninger på. De kommer til udtryk i praksis, det vil sige i medarbejdernes metoder og daglige håndtering af opgaver. Der er forskellige måder at strukturere og læse problemer på. Hver og især er de hensigtsmæssige på forskellige måder, alt efter virksomhedens størrelse og udformning. I business management bliver man undervist i, hvordan man skaber balance mellem målsætninger og praksis.

Åbent og inddragende forum

Forløbet vil forsøge at skabe den rette og sunde balance mellem teori og praktisk erfaring. Netop samspillet mellem virkelige erfaringer og teoriens distance er med til at skabe et inddragende og åbent rum for diskussion af konkrete eksempler med teorien som et begrebsligt værktøj. Business management uddanner fremtidens ledere i et sundt og ambitiøst forum, hvor alle erhvervslivets vægtigste dimensioner bliver diskuteret og behandlet.

Læs meget mere om Business management her

Du kan finde relevant læsning om ledelse her:

Ledelse i praksis er i stor fokus i diverse virksomheder

Bliv klog på ledelse

Share

1 thought on “Business management består af både teori og praktisk diskussion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *